tisdag 22 december 2009

Int igen...

Nu har det hänt igen. Förra gången var det micron som gick sönder och vi var utan den i ett par månader. Då fick jag nog en dag och jag och R for iväg ock köpa en ny. Mycket nöjda med oss och vårt köp for vi hem och tänkte nu ska vi överraska M med vår nya micro. Nu slapp han fara och shoppa. R springer ner då han hör att M kommer hem och så hör jag hur han säger: Men pappa har du oxå köpt en micro!!! Det har vi oxå gjort. Så nu har vi en ny i garaget i lådan om nån behöver. Detta var något år sen. Nu gick digiboxen sönder för nån månad sen. Sån som man bandar program med. Tills idag har vi klarat oss men nu fick jag spatt då jag missar en massa program på kvällarna då jag gör en masssa annat så vi åkte igen med R för att köpa en. Sen kommer M hem och vad har han med sej. Gissa. En digibox. Nu har vi två säger R.!! Ja men hur går de så här. Dom säger att ju längre man lever tillsammans så börjar man likna varandra och börjar göra samma saker och tänka lika...huu. Ja vi firar ju tio års bröllopsdag i nästa sommar så int undra på. Här sitter man ensam uppe mitt i natten. Lilla T hitta sina tår idag och ville bara äta på dom så därför e jag så sent i farten. Packat paket, dukat julbordet färdigt och pysslat lite men nu börjar ögonen fara i kors. Så god natt.

4 kommentarer:

sonja sa...

Hahahahaha ! !

Unknown sa...

oj nej, så typiskt! Inte enkelt att hitta på överraskningar. Här har jag vari flitig, jullimporna o julkakan är färdiga ren. Hade rådg kl 8 så jag måsta stiga tidigt upp. Hade inte ens gått upp i vikt så nu får jag äta med gott samvete hela julen=)

Maria sa...

Anna å andra sidan kan det ju bli billigt för dig, du bara tänker på nåt som ni behöver så kommer han hem med det automatiskt!

Anna sa...

Måste testa, vad ska jag tänka på? Nya smycken...