torsdag 22 oktober 2009

Bland tusen leksaker

Var jag här om dagen. Tänkte en dag att nu måste jag ta itu med pojkarnas rum....hela dagen höll vi på. Där finns grejor där....men nu är det i skick. Få se hur länge det varar. Har man tur så några dagar. Hösten har kommit, livet är lungt och behagligt. Senna mår sådär. Hon tar inte i misstag heller en bit skinka då man ger. Fast där inte e medicin i heller så tar hon int för att var på den säkra sidan. Men hon vet inte att jag smyger in den i pyttesmå bitar i leverlådan och maletköttet. Så håller vi på ännu en vecka. Så var det torsdag igen. Veckan går fort, fast man inte gör så mycket. Nästa vecka ska man ut o resa över sjön. Blir ju lite skoj att komma ut bland med folk.

3 kommentarer:

Cia sa...

Hej Anna hörde att ni är på väg till Sverige...vilken kväll kommer ni hemåt...jag åker över kvällstur den 1.11...till Finland...kanske vi ses..:-)

Anonym sa...

Har Pontus sovit gott i sin nya miljö?/Marica

Marcus sa...

Casper har så mycket leksaker(dinosaurier) så man vet inte var man ska börja o städa. Men han ha berätta för thomas att han har slutat samla på dinosaurier, nuförtiden samlar han på såna leksaker som han har råd med :)