torsdag 15 januari 2009

Tv Shop

Sitter och kollar på Tv shop och nu funderar jag på ett skakadarr bälte. Ser ju så sjuttons bra ut. Man bara sitter med darret på runt magen, baken , låren ja var som helst och fläsket krymper. Och tänk idag får man två för priset av ett. Så jag skicka just iväg ett mess åt en bra kompis som gärna blir av med extra material. För ett antal år sen köpte vi varsin motionscykel från tv shop. Haha. Int har man cyklat många km med den inte. Men kanske de här sku vara någo men det kan ju inte fungera. Annars sku alla ha ett sånt bälte och alla sku vara smala.Men man blir ju sugen att prova då man kollar på tv. Reklamen fungerar som den ska.

2 kommentarer:

Maria sa...

Antagligen är det för bra för att vara sant! Hos oss drömde Thomas länge om att köpa en Flowbee från TV-shop, man kopplar till dammsugaren och så klipper den håret enkelt och bra. Men sen testades den i nåt tv-program och var helt värdelös, så det var tur att han inte beställde den. Och tur för er frisörer också kanske att den inte var så bra som det lät!

Anonym sa...

Jo skulle nog gärna bli av med lite kilon här och där ;=). Men har lärt mig, finns inga genvägar dit! Och motionscykeln står längst inne i bilstallet, bakom allt bråte, så att jag inte behöver se den,ha,ha....