torsdag 20 november 2008

Vattkoppor

Det börjar bli lite ensidigt detta skrivande men nu är det då så att Pontus har vattkoppor!! Så det blev en hemma dag för mej och Ponde imoron. Rasmus far till dagis. Sen blir det julfestkryssning. Inte min firmas, blir lite tråkigt med så liten personal...även om vi i min firma brukar bjuda in karl folket oxå. Så jag har turen att få följa med på Magnus julfest. Så nu blir det kryssning med Isabella och syster ska stå för en del av underhållningen ombord. Så det blir väl skoj med julmat och massor av fulla människor...Men man får ju sova en hel natt i lugn och ro och länge på morgonen. Medan mamma och pappa sköter vattkoppsbarn och ett flunssigt barn o kattona och Senna som är på bantningskur! Tur att man har en bra mamma o pappa!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj , men det var ju väntat att Pontus skulle bli sjuk också. Ha en bra kryssning ( om din firma firar julfest eller nåt annat är ju fördelen den att behöver inte bli så dyrt ) Ja du mycket bra med föräldrar som ställer upp !

Anonym sa...

oj !! Sonja var det som skrev !!!!!

Maria sa...

Även om du bjuder in karlfolket till dina firmafester så kan det ju kännas lite "som hemma" så det är väl bra att du får följa med på Mankkus fester!

Anonym sa...

Nå nu har jag hittat hit!!!:=)

Anonym sa...

Var är "bloggaren"?? Börjar bli lite tråkigt att läsa samma dag efter dag.... Här sku man va färdig att kommentera men nu finns de inget att kommentera=)